14 juli 2016

Amsterdam rekent af bij de bron

Woont u in Amsterdam en betaalt u voor uw drinkwater via de huur of servicekosten? Dit gaat per 1 oktober 2016 veranderen.

Vanaf dat moment betaalt u direct aan Waternet. Het drinkwatergeld gaat hierdoor uit de huur of servicekosten die u aan uw woningcorporatie, VVE of makelaar betaalt. Het kan zijn dat u hier van hen al informatie over heeft ontvangen.

Verandert er iets voor u? Dan ontvangt u via Waternet een brief met inloggegevens om u bij ons aan te melden.

Meer informatie?

Voor vragen over drinkwater en uw aanmelding kunt u op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur met ons bellen via: 020 - 608 66 00 (geen extra belkosten). Inschrijven kan via www.waternet.nl/bijdebron. (let op: inschrijven is alleen mogelijk als u een brief heeft ontvangen)