24 maart 2020

Hulp voor klanten tijdens coronacrisis

Veel mensen worden geraakt door de coronacrisis. We bieden ze graag een steuntje in de rug. Al onze klanten kunnen daarom uitstel van betaling aanvragen voor de aanslag waterschapsbelasting en de drinkwaterrekening. Dat betekent dat u uw rekening later mag betalen.

Bewoners en ondernemers in Amsterdam en de Gooi en Vechtstreek betalen waterschapsbelasting aan Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Waternet haalt deze belasting op. Namens de gemeente Amsterdam versturen we daarnaast de drinkwaterrekening. Namens het waterschap en de gemeente bieden wij al onze klanten uitstel van betaling aan.

Klanten kunnen in ieder geval tot 31 augustus 2020 uitstel van betaling aanvragen. Dit was eerst tot 30 juni 2020. We hebben de periode verlengd.

Lees meer over uitstel van betaling

Meer nieuws, tweets en blogs

Werk jij in de #horeca? Spoel de leidingen door, voordat je je eerste gasten verwelkomt! Zo voorkom je problemen met #legionella 💧Spoel alle toiletten door 💧Laat alle kranen minstens 1 minuut doorlopen Lees de rest van de uitleg op: https://t.co/HypldtIRgI

Het is de droogste meimaand in de geschiedenis 🏜️ Zo #droog als nu is het normaal pas in augustus. Hiervoor treffen we maatregelen. Want we zijn er niet alleen voor je natje, maar ook voor je droogje. #droogte ⬇️ @parool

Onderzoek: is kwijtschelding aanvragen makkelijker via de website?

Kwijtschelding aanvragen kan nu ook via onze website. Hoe ervaren onze klanten dit? Bekijk de resultaten.

Lees meer

Een eigen omgeving voor onze zakelijke klant

Om onze zakelijke klant goed te helpen werken we aan een zakelijke mijn-omgeving. Wat vindt de klant ervan?

Lees meer