Werken in de techniek bij Waternet

Heb jij net als wij passie voor techniek en innovatie? Als technisch specialist zorg je samen met 1.800 collega’s voor veilig drinkwater, schone grachten en droge voeten. Dat zou nooit lukken zonder onze technische vakmensen. Wil jij werken in de techniek of ben je toe aan een nieuwe stap? Bekijk onze technische vacatures en solliciteer!

IT vacature image

Techniek bij Waternet

Zonder onze 12 rioolwaterzuiveringen, 1.100 kilometer dijk, 240 gemalen en 150 kilometer rioolbuizen zijn we nergens. Maar ze hebben wel onderhoud nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij: professionals met een technisch hart!

Bij Waternet werk je met echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Voor ieder opleidingsniveau hebben wij vacatures. Of je nu monteur of uitvoerder bent, werkvoorbereider of engineer.

We werken met de nieuwste technieken en innovaties. We zetten bijvoorbeeld drones in om dijken te controleren. En we gebruiken sensoren en data om slimmer te werken. Zo besturen we sluizen en gemalen op afstand en weten we precies wanneer ze aan onderhoud toe zijn.

Dus heb jij een achtergrond in werktuigbouw, elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek? Solliciteer of kom langs voor een kop koffie!

Wat doet een projectleider onderhoud?

Marleen Jekel studeerde werktuigbouwkunde en is projectleider onderhoud bij Waternet. Wat doet ze precies? En waarom werkt ze graag bij Waternet? Een mooi kijkje in de technische keuken.

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.

Traineeship techniek

Ben je net klaar met je opleiding, maar wil je verder leren en werken tegelijk? We zoeken ieder jaar enthousiaste trainees voor het traineeship techniek. Je leert dan de fijne kneepjes van het vak van ervaren collega’s. Meer weten? Neem contact op met Jolijn Camfferman.

Waarom werken bij Waternet

  • Een goed pensioen bij pensioenfonds ABP
  • Vergoeding voor alle reiskosten
  • Een fijne werksfeer
  • Zinvol werk

Heb je vragen?

Wil je iets weten over een vacature of over werken bij Waternet? Of wil je eerst eens een kopje koffie komen drinken? Bel of stuur een berichtje via WhatsApp naar onze recruiter Dennis Holleman op 0610853185.


Bekijk alle vacatures