Mitchell Marselia

Mitchell is Specialist Bemaling (Operator C). Hij geniet van de vrijheid bij Waternet en is blij met de doorgroeimogelijkheden.

"Werken bij Waternet betekent voor mij ‘vrijheid’ en ‘ontwikkeling’. Ik had nog nooit van Waternet gehoord. Ik woon in Den Haag en wilde liever niet weer in Amsterdam werken. Eerder werkte ik namelijk bij Sanquin in Amsterdam. Achteraf ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven. Ik heb hier zoveel vrijheid!

Omdat ik Den Haag woon, is het fijn dat de werktijden bij Waternet flexibel zijn. Op die manier heb ik nooit te maken met drukte op de weg, ik rijd voor de files uit.

"Ik voel me hier bij Waternet gewaardeerd. Mijn teamleider luistert écht en geeft complimenten."


De band met mijn teamleider is erg goed. Terma is iemand die écht luistert en complimenten geeft. Mijn collega’s zijn ook heel aardig.

Als het allemaal goed blijft gaan, wil ik doorleren. Die mogelijkheid biedt Waternet ook. Je wordt hier volop gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen. Maar eerst een vast contract, daarna zien we waar ik het hardst nodig ben! Ik heb er zin in."

Onderhoud aan het riool in Amsterdam

Mitchells functie in het kort

Als Operator C houd je de kwaliteit van installaties en processen goed in gaten. Je doet metingen en neemt monsters, analyseert de resultaten en zorgt dat alles goed verwerkt wordt. Ook voer je eerstelijnsonderhoud uit en verhelp je eerstelijnsstoringen. Als het nodig is registreer je de opdracht voor tweedelijnsonderhoud in het onderhoudssysteem.

Bekijk al onze vacatures in de techniek