Imran Isik

Hoi, ik ben Imran Isik, recruitment-ondersteuner bij Waternet.

Je kunt me bereiken via:

Ik ben Imran Isik en ik ben 30 jaar oud. Ik werk sinds mei 2018 bij Waternet als recruitment-ondersteuner voor IT. Vorig jaar heb ik mijn diploma Sociaal Juridische Dienstverlening aan de HvA behaald.

Bij Waternet kan ik mezelf ontwikkelen en mijn kwaliteit benutten. Ik ben blij dat ik hier werk!

Na mijn studie was ik op zoek naar een organisatie waar ik mijzelf kon ontwikkelen en mijn kwaliteiten kon benutten. Mijn interesse voor Waternet werd gewekt door een vriendin die hier al werkte. Zij vertelde heel enthousiast over Waternet. Ik ben heel erg blij dat ik heb gesolliciteerd, want ik heb het enorm naar mijn zin bij Waternet. Ik vind mijn werk zo leuk omdat het zo veelzijdig is. In mijn functie ben ik voornamelijk bezig met tijdelijke inhuur. Mijn dagelijkse taken zijn het opmaken van contracten en verlengingen en contact onderhouden met bureaus. Voor de vaste functies ondersteun ik onze IT recruiters met de administratieve afhandeling.

Heb je vragen over IT vacatures of verlengingen van tijdelijke inhuur? Dan kun je me altijd bellen of mailen. Als je hier al tijdelijk werkt, kun je ook altijd langskomen!