Project

Vervangen remmingwerk Jacob van Lennepkade

Wordt aan gewerkt

In het Jacob van Lennepkanaal ligt een rioolbuis van Waternet. Deze buis wordt beschermd door een houten constructie (remmingwerk). Dit remmingwerk is in slechte staat en daarom gaan wij dat binnenkort vernieuwen.

Heeft u hier een boot liggen? Verplaats die dan op tijd! Lees hieronder meer..

Jacob van Lennepkade.jpg

Wat gaan we doen?

We gaan het remmingwerk vervangen. We gaan ook het houtwerk en de vlonders bij de rioolputten vervangen. Daarnaast gaan we op verschillende plekken het metselwerk van de kademuur herstellen.

Waar?

Aan de noordzijde van het Jacob van Lennepkanaal. Jacob van Lennepkade (kant van de even huisnummers), tussen Pieter Langendijkstraat en Nassaukade.

Wanneer?

Fase 1
Van begin november 2021 tot en met januari 2022 werken we aan het gedeelte tussen de Pieter Langendijkstraat en de Nicolaas Beetsstraat. We beginnen bij de Pieter Langendijkstraat.

Fase 2
Vanaf april 2022 werken we aan het gedeelte tussen Nicolaas Beetsstraat en een gedeelte van de Bilderdijkkade. En in 2023 werken we aan het gedeelte tussen Bilderdijkkade en Nassaukade.

We werken op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en uiterlijk 18.00 uur.

Wat betekent dit voor u?

We werken vanaf het water. Parkeerplaatsen op de kade blijven beschikbaar. We werken met geluids- en trillingsarme machines. Toch kunt u soms hinder ervaren van de werkzaamheden.

Verplaats uw boot

Heeft u een boot aan de Jacob van Lennepkade (noordzijde, even huisnummers)? Dan vragen wij u vriendelijk om deze tijdelijk ergens anders neer te leggen. Omdat we vanaf het water werken hebben we daar ruimte nodig. Dat betekent dat er tijdens de werkzaamheden geen boten of andere vaartuigen aan de kade kunnen blijven liggen. De werkzaamheden worden op het water ook met borden aangegeven. Vanaf 1 november moeten alle boten weg zijn tussen Pieter Langendijkstraat en de Jan Pieter Heijestraat.