Werkzaamheden Maarssenbroeksedijk

We leggen een persleiding aan van de bestaande rioolwaterzuivering in Maarssen tot aan de rioolwaterzuivering in Maarssenbroek. Om de persleiding aan te leggen moeten we ook de Maarssenbroeksedijk (rijbaan richting Gemeente Stichtse Vecht) opbreken. Bij de zijstraten van de Maarssenbroeksedijk kunnen we de persleiding aanleggen met een boring. We hoeven de straat dan niet op te breken.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 8 oktober en zijn naar verwachting vrijdag 30 november gereed. 

Wat betekent dit voor bewoners

Verkeersregelaars en tijdelijke verkeerslichten regelen de doorstroming van het doorgaande verkeer op de Maarssenbroeksedijk (er blijft een rijbaan beschikbaar). De zijstraten van de Maarssenbroeksedijk blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Overdag is het fietspad afgesloten. We leiden fietsers met het autoverkeer langs de werkzaamheden. In de avond en nacht is het fietspad te gebruiken.

Bewoners kunnen enige geluidsoverlast ervaren van kranen en andere machines die nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur. Mocht het door onvoorziene omstandigheden nodig zijn dat buiten deze tijden wordt gewerkt, dan laten wij dit tijdig weten.