Innovatiesymposium in Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 15 februari 2017 vindt het 4e ILOW Innovatiesymposium plaats in MediaPlaza Jaarbeurs Utrecht. Ook Waternet komt aan het woord. Projectleider Jasper Stroom vertelt dan over innovatie in de Sloterplas.

Het evenement is van 9.00-16.00 uur. Het thema is Monitoring en Innovatie in Hydrobiologie en Ecologie. De hele dag door zijn er presentaties en lezingen.

Lezingen

Er zijn 7 hoofdlezingen. Deze hebben de volgende onderwerpen:

  1. Bestuurlijke besluitvorming: het belang van Hydrobiologie en Innovatie 
  2. Monitoring, maatlatten, toetsen en beoordelen: wat een toestand! 
  3. Normalisatie: hoe is normalisatie ingericht? En een interview met NEN en RWS 
  4. Mussel power: wast een berg, kost een beetje. Over de inzet van Quagga mosselen 
  5. Smart Monitoring: Alternatief voor chemische en hydrobiologische monitoring 
  6. Toetsing effectgericht monitoren: interpretatie van de testresultaten 
  7. Environmental DNA: Gaat e-DNA het huidige waterkwaliteitsonderzoek veranderen?

Na elke lezing krijgt u de ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan. Na afloop kunt u nog netwerken en borrelen met een hapje.

Aanmelden

Wilt u het symposium niet missen? Meldt u zich dan uiterlijk 27 januari aan. Stuur een e-mail naar innovatie@ilow.nl.  Zet in het onderwerp ‘ILOW Innovatiesymposium’. Geef ook uw naam, organisatie, functie, postadres, telefoonnummer en e-mailadres door.

Betalen Hebt u zich aangemeld? Stort dan €140 op bankrekeningnummer NL 53 INGB 00037 98 750 ten name van ILOW. Vul bij de omschrijving ‘ILOW innovatiesymposium’ en uw naam in. Het bedrag moet op zijn laatst 1 februari op deze rekening staan. U bent definitief ingeschreven als de betaling binnen is.

Meer weten

Ga voor meer informatie naar de website van het ILOW. Of stuur een e-mail naar innovatie@ilow.nl. De routebeschrijving vindt u op de website van Jaarbeurs Utrecht.