Werken als IT'er bij Waternet

Wil je zinvol werk doen bij een innovatief bedrijf? Bij Waternet zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor onze IT-afdeling. Help jij als IT'er mee aan uitdagende projecten voor klanten en medewerkers? Bekijk onze IT-vacatures in Amsterdam en solliciteer!

IT vacature image

Daarom werken zij bij Waternet

Op de werkvloer

Hoe werk je als IT'er elke dag aan betere service en tools voor klanten en medewerkers? Check onze blogs!

/blog/een-eigen-omgeving-voor-onze-zakelijke-klant/

Een eigen omgeving voor onze zakelijke klant

Onze zakelijke klanten vragen vaak om een kopie van een factuur. Die hebben ze bijvoorbeeld nodig voor hun boekhouding. Om deze klanten goed te helpen werken we nu aan een zakelijke mijn-omgeving. Hier vindt de klant straks een overzicht van alle rekeningen. Ook kan hij daar zelf zijn gegevens wijzigen. We maakten een eerste ontwerp en vroegen ons af: kan de klant vinden wat hij zoekt? Ons KlantLab nodigde 4 klanten uit en zocht het uit.

Lees meer
/blog/waternet-voorop-in-digitalisering/

Zo helpt agile werken Waternet digitaliseren

Robotbootjes speuren op de grachten naar afval. Data vertelt ons hoe sterk een dijk is. Een chatbot beantwoordt 1.000 klantvragen per week. Digitale ontwikkelingen zijn ons werk fundamenteel aan het veranderen. Dankzij een volledig agile aanpak is Waternet klaar voor de digitale toekomst.

Lees meer

IT bij Waternet

Waternet digitaliseert in hoog tempo. Onze 160 IT'ers zijn daarbij erg belangrijk! IT is namelijk de basis voor onze digitale transformatie. We doen projecten voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Een paar voorbeelden van digitalisering bij Waternet:

  • Onze klanten verwachten 24/7 alles online te kunnen regelen. Van een verhuizing doorgeven tot aan rekeningen bekijken en betalen.
  • Onze collega's kunnen altijd en overal werken op een veilige en snelle digitale werkplek. Op kantoor, maar ook buiten in het veld.
  • Door het gebruik van sensoren en data werken we slimmer. Zo besturen we sluizen en gemalen op afstand en weten we precies wanneer ze aan onderhoud toe zijn.

Digitaliseren doen we zo

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.

Wil jij als IT'er bijdragen aan onze innovatieve projecten? We hebben regelmatig vacatures voor solution architecten, netwerkspecialisten, testers, dataspecialisten, business analisten en scrummasters. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over een vacature of over werken bij Waternet? Bel of stuur een berichtje via WhatsApp naar onze recruiter Ike Schagen op 0612621471.

Bekijk alle vacatures