Actueel

Hier vindt u het laatste nieuws, storingen en scheepvaartberichten. Ook ziet u welke gezonken wrakken die we gaan afvoeren. Onder bekendmakingen leest u belangrijke aankondigingen van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam.

Nieuws en tweets

#Drone Emily checkt de komende maanden of de sluisdrempels in ons gebied vies zijn, te beginnen in Amsterdam. Hier zie je haar in actie. Als een vis in het #water ;)

De Ghanese popster⭐ Sherifa bezocht onze Amsterdamse Waterleidingduinen. De boswachter vertelde haar hoe wij onze drinkwaterbronnen beschermen. Zij zet zich in voor een cruciale drinkwaterbron in eigen land. Luister zondag naar haar bij Vroege Vogels https://t.co/7ef8PGXNU0

09 augustus 2018

Tijdelijke dam beschermt Naardermeer tegen zout water

Vandaag heeft Waternet een tijdelijke dam in de Muidertrekvaart geplaatst. Zo houden we zout water weg uit het natuurgebied Naardermeer en omgeving.

07 augustus 2018

Klassieke muziek op het water tijdens Grachtenfestival

Van 10 tot en met 19 augustus is het weer tijd voor het Grachtenfestival. Kom genieten van klassieke muziek rond de Amsterdamse grachten!

Scheepvaartberichten

Alle scheepvaartberichten staan op vaarweginformatie.nl. U kunt zich daar ook abonneren op scheepvaartberichten op maat.

Openingstijden bruggen en sluizen

Op vaarweginformatie.nl vindt u ook de openingstijden van bruggen en sluizen.