We gebruiken cookies zodat deze site goed werkt. Ook kunnen we met cookies advertenties tonen op andere websites. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. Meer weten of uw instellingen aanpassen? Ga naar privacy en cookies.

Direct naar content

Ik heb meerdere watermeters maar er wordt maar van 1 watermeter de meterstand gevraagd.

U krijgt voor elke watermeter een aparte uitnodiging per e-mail of post.

In die uitnodiging staat het nummer van de watermeter waarvan u de meterstand door moet geven. Controleer het nummer van de watermeter en geef de meterstand door.

Meterstand doorgeven

Hebt u een uitnodiging per e-mail? Klik dan op de knop in de e-mail om de meterstand door te geven. U hoeft dan geen opnamenummer in te vullen. Wel zo makkelijk!