We gebruiken cookies zodat deze site goed werkt. Ook kunnen we met cookies advertenties tonen op andere websites. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. Meer weten of uw instellingen aanpassen? Ga naar privacy en cookies.

Direct naar content

Hoe ziet mijn watermeter eruit?

Uw watermeter is een rond, plastic doosje. Meestal zit er een klepje voor.

Als u het klepje opent, ziet u 5 cijfers op zwarte vlakken en 3 cijfers op rode vlakken.
Sommige watermeters hebben 4 cijfers op zwarte vlakken.

Hulp bij meterstand doorgeven

Waar zit uw watermeter? Heeft u problemen met het aflezen? Of heeft u hulp nodig bij het doorgeven van uw meterstand?

Hulp bij meterstand doorgeven