Probleem water Marnixstraat Amsterdam opgelost

01 november 2017

Update, 10.49 uur: Door een leidingbreuk viel de waterdruk weg rond de Marnixstraat in Amsterdam. Dit gebeurde tussen 6.00 en 7.00 uur. We hebben de leiding afgesloten. De waterdruk is daarna weer teruggekomen. Rond 7:30 uur had iedereen weer drinkwater.

De werkzaamheden gaan nog wel even duren. Maar die hebben geen effect op uw drinkwater.

6.42 uur: Geen water Marnixstraat Amsterdam

Een groot gedeelte van de Jordaan, rond de Marnixstraat in Amsterdam heeft geen drinkwater. Dit komt door een grote leidingbreuk.

Meer nieuws en tweets

Brugwachter Elles neemt je mee op de fietst om de bruggen te bedienen, zodat het verkeer veilig en vlot kan doorstromen. 💪🏻🚴🏻 Bekijk de video via de link. 👇 https://t.co/yNxoJDR4dj Wil jij ook werken bij Waternet? Check dan de vacatures op de website!

01 december 2022

Klanten Heemstede gaan meterstand per 2023 in juni doorgeven

Vanaf 2023 geven klanten in Heemstede hun meterstand in de maand juni aan ons door. In juni zijn de watermeters makkelijker af te lezen.

Lees meer

Door een storing in een rioolgemaal bij de Omval in Amsterdam Oost is er korte tijd rioolwater geloosd op het oppervlaktewater. Dit zorgt tijdelijk voor een verminderde waterkwaliteit op de Amstel. De storing is inmiddels verholpen. Meer informatie kijk 👇

30 november 2022

Tijdelijk verminderde waterkwaliteit op de Amstel

Door een storing in een rioolgemaal is er korte tijd rioolwater geloosd in de Amstel. Dit zorgt tijdelijk voor een verminderde waterkwaliteit.

Lees meer