01 november 2017

Probleem water Marnixstraat Amsterdam opgelost

Update, 10.49 uur: Door een leidingbreuk viel de waterdruk weg rond de Marnixstraat in Amsterdam. Dit gebeurde tussen 6.00 en 7.00 uur. We hebben de leiding afgesloten. De waterdruk is daarna weer teruggekomen. Rond 7:30 uur had iedereen weer drinkwater.

De werkzaamheden gaan nog wel even duren. Maar die hebben geen effect op uw drinkwater.

6.42 uur: Geen water Marnixstraat Amsterdam

Een groot gedeelte van de Jordaan, rond de Marnixstraat in Amsterdam heeft geen drinkwater. Dit komt door een grote leidingbreuk.

Meer nieuws en tweets

Tijd dat Amsterdammers gaan diëten⁉️ Hamburgers zijn vééél te populair 😜 Onze drijfvuilvisser Cor en z'n maatje Johan hebben weer een hoop hamburgerdoosjes uit de grachten gevist. Goed bezig! 💪

Vandaag een artikel in @Parool over een probleem dat zich in oude huizen nog kan voordoen: waterleidingen van lood in of onder je huis. Wij hebben ze jaren geleden vervangen. Lees wat je kunt doen als jij nog loden leidingen hebt of denkt te hebben: https://t.co/81KUccFxNW

14 augustus 2019

Kwaliteit drinkwater Amsterdam

Na een tweede test blijkt dat er niet langer poepbacteriën in het water zitten. U kunt uw kraanwater dus gewoon blijven drinken.

Lees meer
15 juli 2019

Andere regels voor boten tijdens Pride

Op 3 augustus 2019 is de jaarlijkse botenparade de Pride Amsterdam. Dit jaar moeten alle boten die langs de route liggen een speciaal vignet hebben.

Lees meer