126

Nieuwsberichten

23 mei 2018

Bent u klaar voor extreme regen?

Ook deze zomer kunnen er weer zware regenbuien gaan vallen. Er valt dan meer water dan het riool aankan. Dit is wat we doen om overlast te voorkomen.

02 mei 2018

Hoe schoon is het water in de sloot?

Altijd al willen weten hoe schoon het water uit de sloot is? Tot en met 13 mei kunnen kinderen bij NEMO zelf zien hoe schoon water uit de buurt is.

16 april 2018

Eet met ons mee op 5 mei

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Waternet nodigen u uit voor een lunch! Eet op 5 mei mee tijdens onze Vrijheidsmaaltijd in Stadsarchief Amsterdam.

22 maart 2018

Water op straat in Amsterdam Zuidoost

Er is een lek geweest in een drinkwaterleiding bij de Karspeldreef in Amsterdam Zuidoost. Het probleem is inmiddels opgelost.

14 maart 2018

Doe mee met Amstelveen Rainproof

Het regent steeds vaker en harder. Dat zorgt voor overlast. Daarom willen we onze wijken beschermen tegen al dat regenwater. Doet u mee?

04 maart 2018

Geen vaarverbod meer in Amsterdam

Het vaarverbod in Amsterdam is ingetrokken. Vanaf nu is er weer doorvaart en stroming. We breken het ijs, zodat de grachten weer bevaarbaar zijn.

03 maart 2018

Lek Haarlemmerpoort dicht

Het lek bij de Haarlemmerpoort is gemaakt. De waterdruk in de leidingen neemt weer toe en de verwachting is dat iedereen vanmiddag weer water heeft.

01 maart 2018

Wat leeft er in het Amsterdamse water?

Wat leeft er allemaal in Amsterdam? Misschien meer dan u denkt! U ziet het in de natuurfilm De Wilde Stad.

27 februari 2018

Amsterdam voert IJsnota in

Waternet gaat de IJsnota voor Amsterdam uitvoeren. Zo kan het ijs in de grachten groeien en kan er hopelijk geschaatst worden!