90

Nieuwsberichten

10 augustus 2017

VaarWater wint Red Dot Award 2017!

Onze nieuwe VaarWater app heeft de Red Dot Award gewonnen! De nieuwste versie is een resultaat van goede samenwerking tussen Uselab en Waternet.

03 augustus 2017

Geniet van muziek op het water bij Grachtenfestival

Bij het Grachtenfestival kunt u weer genieten van klassieke muziek. Bezoek een van de concerten van vrijdag 11 tot en met zondag 20 augustus.

24 juli 2017

Vernieuwde aanslag dankzij klanten

Samen met klanten hebben we de aanslag waterschapsbelasting opnieuw ontworpen. Hierdoor is uw aanslag simpeler en duidelijker.

14 juli 2017

Goed voorbereid de boot in met de VaarWater app!

Met de VaarWater app wordt varen nog leuker. We hebben de app verbeterd en uitgebreid met 4 nieuwe vaarroutes buiten Amsterdam.

13 juli 2017

Aandacht voor plastic in het water

Helpt u ons mee het water schoon te houden? Samen met dierenpark Artis vertellen we meer over het probleem van plastic in het grachtenwater.

10 juli 2017

Waterschap wil water Oostelijke Vechtplassen verbeteren

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht wil met ruim 20 andere partijen de Oostelijke Vechtplassen aanpakken. Ons doel is schoner water.

04 juli 2017

Waternet levert kou aan bloedbank

Waternet gaat kou leveren aan bloedbank Sanquin. Met een speciale installatie slaan we kou uit water op. Hiermee kan Sanquin bloed koelen.

28 juni 2017

Test zelf het water in Amsterdam

Hoe schoon is het water in de grachten en sloten van Amsterdam? Daar willen we veel meer over weten. Doe mee met dit onderzoek!

21 juni 2017

Tijdelijke opschorting behandeling vergunningsaanvragen

exploitatievergunning rondvaartboten

Op 7 juni heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan over een aantal vergunningen voor rondvaartboten.