02 februari 2018

Hebt u al schaatskoorts?

Van 18 januari tot en met 28 februari is het Olympisch Stadion in Amsterdam omgetoverd tot de Coolste Baan van Nederland. Waternet levert hier de wateraansluitingen. Zonder water kan er natuurlijk geen ijs zijn. Het WK allround is in maart ook op deze ijsbaan. En de Olympische Winterspelen beginnen bijna in Pyeongchang. De schaatskoorts kan beginnen!

Schaatsen op natuurijs

We hopen natuurlijk dat we dit jaar weer kunnen schaatsen op natuurijs in ons gebied. Waternet en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht willen graag dat iedereen kan genieten van het ijs. Als het gaat vriezen, kijken we waar en wanneer we gemalen uitzetten. Het water stroomt dan minder hard. Ook kunnen we de grachten afsluiten voor boten. Het ijs kan zo groeien. Helaas is het nog niet zover. Tot die tijd kunt u alvast oefenen op de Coolste Baan van Nederland.

Win kaarten of een clinic

Waternet geeft toegangskaarten ter waarde van 12,50 euro weg. Ook verloten we een aantal schaatsclinics. U krijgt dan een uur schaatsles van een personal trainer.

Wilt u kans maken op toegangskaartjes of een clinic? Like ons dan op Facebook of volg ons op Twitter. Daar verdelen we de kaarten en clinics via een winactie.

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.

Meer weten?

Op de website van de Coolste Baan van Nederland vindt u meer informatie.

Komt er toch nog natuurijs? U vindt dan alle schaatsroutes in ons gebied op agv.nl. 

En nu maar duimen dat het deze winter nog gaat gebeuren.