Klantenpanel

Word lid van ons klantenpanel en help ons verbeteren! Samen met u maken we onze website steeds beter.

Wat doe ik als lid van het panel?

Als lid van het panel laat u uw stem horen! Met uw mening en feedback helpt u ons en andere klanten. We sturen u af en toe een korte online vragenlijst over onze dienstverlening. Ook kunnen we u uitnodigen om bij ons langs te komen voor uitgebreid onderzoek. Met behulp van technieken zoals eye-tracking en EEG-headsets meten we wat u lastig vindt. Kunt u bijvoorbeeld makkelijk een verhuizing doorgeven? En snapt u de rekening die we versturen? Kortom: een belangrijke taak!

Ik word lid

Enthousiast geworden? Meld u dan aan! U hoeft alleen uw naam en e-mailadres in te vullen. We sturen u daarna per e-mail een uitnodiging.

Meld u aan

Wat levert het mij op?

Met uw mening maken wij een betere website. Zo kunt u steeds makkelijker alles online regelen. Bent u uitgenodigd bij ons op kantoor? Dan krijgt u een cadeaubon voor uw deelname. En natuurlijk staan koffie, thee, frisdrank (of gewoon een glaasje water!) voor u klaar. Vult u een online vragenlijst in? Dan maakt u kans op een cadeaubon die we verloten onder de deelnemers.

Online vragenlijst

We sturen u af en toe een klein onderzoek per e-mail. Soms stellen we alleen vragen. En soms laten we u een ontwerp voor een webpagina zien waarover we graag uw mening willen weten. De onderzoekjes duren nooit langer dan een paar minuten. En natuurlijk bent u niet verplicht om mee te doen.

Langskomen op kantoor

Elke 3 weken nodigen we klanten uit voor het klantenpanel bij ons op kantoor. Samen kijken we dan naar onze website of naar onze rekeningen. Of we kijken of onze online services gebruiksvriendelijk genoeg zijn. Zoals het online aanpassen van uw termijnbedrag, het doorgeven van een verhuizing of het regelen van een vignet voor uw bootje.

 

Maak kennis met ons KlantLab

Video geblokkeerd.

U kunt deze video niet bekijken omdat tracking cookies uit staan. Lees meer op de privacy- en cookiespagina.

Afmelden

Wilt u niet langer meedoen aan onze onderzoeken? Geef dit dan aan ons door.

Afmelden voor klantenpanel