We gebruiken cookies zodat deze site goed werkt. Ook kunnen we met cookies advertenties tonen op andere websites. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. Meer weten of uw instellingen aanpassen? Ga naar privacy en cookies.

Direct naar content

Waar vind ik mijn opnamenummer?

Uw opnamenummer staat in uw uitnodiging. De uitnodiging krijgt u per e-mail of per brief.

Met uw opnamenummer weten we wie u bent en om welke watermeter het gaat.

• Het opnamenummer staat in uw uitnodiging (kaartje of e-mail).
  • U krijgt ieder jaar een nieuw opnamenummer.
  • Het opnamenummer heeft altijd 10 cijfers.

Meterstand doorgeven

Hebt u een uitnodiging per e-mail? Klik dan op de knop in de e-mail om de meterstand door te geven. U hoeft dan geen opnamenummer in te vullen. Wel zo makkelijk!