Bewonersavond Ronde Hoep op 16 november

Op 16 november 2017 is er een bewonersavond over het noodoverloopgebied de Ronde Hoep

Het waterschap heeft onlangs het besluit genomen om het ontwerp-projectplan Noodoverloopgebied de Ronde Hoep vrij te geven voor inspraak. Dit plan beschrijft welke maatregelen het waterschap neemt om de polder in te kunnen zetten als noodoverloopgebied. De gemeente Ouder-Amstel heeft het concept bestemmingsplan, wat de maatregelen van het waterschap mogelijk maakt, vrij gegeven voor de ter visielegging. U kunt op beide plannen inspreken. Wij lichten de plannen en de mogelijkheden van inspraak tijdens de bewonersavond graag aan u toe.

Datum: 16 november 2017

Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur

Locatie: Gemeentehuis Ouder-Amstel

Graag vooraf aanmelden via [email protected] (U verlaat deze site)

Inspraak

Het ontwerp-plan kent een officiële inspraakperiode van zes weken. U kunt van 20 oktober 2017 t/m 30 november 2017 een zienswijze indienen. Dit betekent dat u kunt laten weten wat u van het plan vindt. Dit doet u door mondeling of schriftelijk een zienswijze in te dienen. Wij leggen tijdens de bewonersavond uit hoe u dit eventueel kunt doen. 

Kijk voor meer informatie ook op www.agv.nl/inspraak (U verlaat deze site)

Vragen?

Wij begrijpen dat u ongerust bent en mogelijk vragen heeft over het concept projectplan en de procedures. Daarom krijgt u deze avond alle gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen aan het bestuur van het waterschap maar ook aan de projectleider van Waternet. De wethouder van Ouder-Amstel is ook op de avond aanwezig. Zij beantwoordt de vragen over het bestemmingsplan.

Kunt u niet op de avond aanwezig zijn, maar heeft u wel vragen over het besluit? Stuur dan een e-mail naar [email protected] (U verlaat deze site) of bel met de projectleider Marinka Amesz of de omgevingsmanager Bart van Eck via T: 0900 9394.

Inloopspreekuur

Wij organiseren tijdens de inspraakperiode ook een inloopspreekuur bij u in de buurt. Omgevingsmanager Bart van Eck (Waternet) en Elizabeth van den Kerkhoff (gemeente Ouder-Amstel) beantwoorden uw vragen op woensdag 1 november van 13:00 uur tot 16:00 uur in het gemeentehuis van Ouder-Amstel. U hoeft zich hier niet vooraf voor aan te melden.