07 december 2017

Martien den Blanken benoemd tot voorzitter stichtingsbestuur Waternet

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam en het dagelijks bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht hebben de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur van Waternet benoemd. De heer M.G.M. den Blanken (1951) is benoemd voor 4 jaar: van 1 januari 2018 tot 1 januari 2022.


Martien den Blanken (rechts) is de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur.

Waternet is een stichting die werkt voor de gemeente Amsterdam en voor Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Het stichtingsbestuur houdt in de gaten of Waternet dit  werk goed doet. Het stichtingsbestuur neemt ook brede besluiten over zaken als personeel, organisatie, ICT, klantcontacten en facilitaire zaken. De voorzitter zorgt dat dat dit allemaal goed loopt.

De heer Den Blanken heeft veel kennis en ervaring in de watersector. Hij was van 2005 tot 2015 algemeen directeur van PWN. PWN levert drinkwater in Noord-Holland. Ook heeft hij ervaring als bestuurslid van allerlei organisaties. De heer Den Blanken neemt de voorzittershamer over van W. Faber. De heer Faber was de  afgelopen 13 jaar voorzitter van het stichtingsbestuur.

Meer informatie

Meer nieuws, tweets en blogs

Al bijna 100 jaar lang kan je lekker struinen, hardlopen, vogels kijken en spelen in de #AmsterdamseWaterleidingduinen! Deze prachtige AWD-jaarkaart stamt uit 1935. Vroeger was niet álles beter, maar toen mocht je tenminste nog wel met een hoedje op de foto 🤠📷 #tb #throwback

#BNNVARA volgt het water in en om de stad #Amsterdam. Gisteren waren de eerste opnames, met een glansrijke rol voor onze Deler! 👷⭐ Herken jij deze plek? 🔎 #riooljournalistiek

Onderzoek: is kwijtschelding aanvragen makkelijker via de website?

Kwijtschelding aanvragen kan nu ook via onze website. Hoe ervaren onze klanten dit? Bekijk de resultaten.

Lees meer

Een eigen omgeving voor onze zakelijke klant

Om onze zakelijke klant goed te helpen werken we aan een zakelijke mijn-omgeving. Wat vindt de klant ervan?

Lees meer