Wateroverlast

Staat uw kelder onder water of loopt het water uw huis binnen? Ziet u wateroverlast op straat? Kijk of er werkzaamheden of storingen zijn. Wateroverlast kunt u 24 uur per dag doorgeven via onze klantenservice. Of bekijk tips tegen wateroverlast in huis.

Wateroverlast in huis of op straat

Loopt er water uw huis in? Is er wateroverlast op straat? Kijk of het probleem al bekend is op onze kaart met storingen. Zoek op deze kaart op postcode en vind meteen storingen bij u in de buurt.

Bekijk kaart met actuele storingen

Wateroverlast melden

Staat uw storing niet op de kaart? Meld de storing of overlast bij onze klantenservice. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar.

Probleem onderzoeken

Na uw melding komen onze medewerkers bij u langs. We gaan het probleem dan onderzoeken:

Loodgieter

Misschien zit het probleem in uw huis. Schakel dan een loodgieter in. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de waterleiding buiten huis: tot en met de hoofdkraan en watermeter.

Zelf wateroverlast in huis voorkomen

Het regent in de zomer steeds vaker en harder. Hierdoor hebben we steeds vaker wateroverlast. Gelukkig kunt u zelf maatregelen nemen om uw huis te beschermen.

Zo voorkomt u wateroverlast in huis

Wateroverlast door hoog grondwater

Staat het grondwater hoog? Dan worden kelders en andere plekken in huis soms nat of vochtig. Wilt u deze problemen voorkomen? Lees onze tips!

Tips tegen overlast door grondwater